MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Opocznie

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Opocznie

Przegląd tygodnia od 12.05 w Rydułtowach

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Rydułtowach

Polecamy

I liga koszykarek. Wisła Orlen Południe nie awansuje do ekstraklasy

I liga koszykarek. Wisła Orlen Południe nie awansuje do ekstraklasy

Dawid Kroczek: Mecz Korony nie będzie dla nas wyznacznikiem

Dawid Kroczek: Mecz Korony nie będzie dla nas wyznacznikiem

Wspaniały bieg Michała Derusa w Japonii po srebrny medal mistrzostw świata!

Wspaniały bieg Michała Derusa w Japonii po srebrny medal mistrzostw świata!