MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

17-latek z Pruszcza mistrzem świata w brazylijskim ju-jitsu. "Tak spełniam marzenia"

17-latek z Pruszcza mistrzem świata w brazylijskim ju-jitsu. "Tak spełniam marzenia"

Strażacy odebrali 226 zgłoszeń dot. usuwania skutków silnego wiatru

Strażacy odebrali 226 zgłoszeń dot. usuwania skutków silnego wiatru

Polecamy

Jak zwykle międzynarodowe towarzystwo w MURAPOL Cup

Jak zwykle międzynarodowe towarzystwo w MURAPOL Cup

Wypadek w Bolesławiu. Pieszy potrącony przez samochód osobowy

Wypadek w Bolesławiu. Pieszy potrącony przez samochód osobowy

Wypadek na zakopiance. Motocykl zderzył się z samochodem

Wypadek na zakopiance. Motocykl zderzył się z samochodem