MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Józefowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Józefowie

Przegląd tygodnia od 12.05 w Hajnówce

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Hajnówce

Polecamy

Kaloryfery w Krakowie przestaną grzać

Kaloryfery w Krakowie przestaną grzać

Wypadek dwóch samochodów osobowych w Olkuszu

Wypadek dwóch samochodów osobowych w Olkuszu

Nocny wypadek na Powstańców Śląskich w Krakowie

Nocny wypadek na Powstańców Śląskich w Krakowie