MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 1

Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na 200 stopni w opcji góra-dół. Ciasto francuskie wyjmij z opakowania i rozłóż.

Zobacz również

Podział obowiązków w nowym zarządzie powiatu starachowickiego

Podział obowiązków w nowym zarządzie powiatu starachowickiego

Wielkie krwiodawstwo w Mircu. Darem życia podzieliło się 40 osób [ZDJĘCIA]

Wielkie krwiodawstwo w Mircu. Darem życia podzieliło się 40 osób [ZDJĘCIA]

Polecamy

"Furiosa: Saga Mad Max" od piątku 24 maja w kinach [WIDEO]

"Furiosa: Saga Mad Max" od piątku 24 maja w kinach [WIDEO]

Tragedia w Zagórzanach. Znana jest przyczyna śmierci dziecka

Tragedia w Zagórzanach. Znana jest przyczyna śmierci dziecka

Dieta na krew. Potrzebujesz nie tylko żelaza!

HIT DNIA
Dieta na krew. Potrzebujesz nie tylko żelaza!