MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Niezwykle atrakcyjnie zapowiada się weekend w Siemczynie podczas Dni Henrykowskich

NOWE
Niezwykle atrakcyjnie zapowiada się weekend w Siemczynie podczas Dni Henrykowskich

Tragedia w powiecie mogileńskim. Nie żyje 63-letni wędkarz

NOWE
Tragedia w powiecie mogileńskim. Nie żyje 63-letni wędkarz

Polecamy

Fit kotlety z cukinii z ziemniakami. Świetna alternatywa dla mięsa

Fit kotlety z cukinii z ziemniakami. Świetna alternatywa dla mięsa

Dwa plenerowy pokazy filmu "Wielkie piękno" w ogrodzie muzeum Manggha [WIDEO]

Dwa plenerowy pokazy filmu "Wielkie piękno" w ogrodzie muzeum Manggha [WIDEO]

Planujesz wakacje w górach? Te szlaki w Górach Świętokrzyskich cię zachwycą

Planujesz wakacje w górach? Te szlaki w Górach Świętokrzyskich cię zachwycą