MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4...
fot. 123RF

Obowiązki pracodawcy zimą względem pracownika. O czym szef powinien pamiętać?

Posiłki

Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4 godzinach pracy, podczas regulaminowej przerwy na drugie śniadanie. Przełożony musi ponadto zapewnić swoim ludziom ciepłe napoje. Przepisy nie określają konkretnie, w jakiej ilości. Gorące napoje mają być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej.

Zobacz również

Zderzenie pięciu aut na DK1 w Pszczynie

Zderzenie pięciu aut na DK1 w Pszczynie

19.552 kibiców i oprawa. Tak kibice Górnika Zabrze zamknęli sezon. WIDEO, ZDJĘCIA

19.552 kibiców i oprawa. Tak kibice Górnika Zabrze zamknęli sezon. WIDEO, ZDJĘCIA

Polecamy

Apteki nie chcą pigułki "dzień po"? Mało zgłoszeń w Krakowie i Małopolsce

Apteki nie chcą pigułki "dzień po"? Mało zgłoszeń w Krakowie i Małopolsce

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Budowa wiaduktu na zakopiance w Gaju. Po weekendzie wymienią nawierzchnię

Budowa wiaduktu na zakopiance w Gaju. Po weekendzie wymienią nawierzchnię