MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Piękne, eleganckie, urocze. Zobacz zdjęcia ślicznych kielczanek

NOWE
Piękne, eleganckie, urocze. Zobacz zdjęcia ślicznych kielczanek

Nowy sprzęt dla szpitalnego oddziału ratunkowego w Oświęcimiu

Nowy sprzęt dla szpitalnego oddziału ratunkowego w Oświęcimiu

Polecamy

W Brzeźnicy samochód wylądował w rowie melioracyjnym

W Brzeźnicy samochód wylądował w rowie melioracyjnym

Najtrudniejsze szlaki w Tatrach. Tam możesz zginąć na każdym niemal kroku

Najtrudniejsze szlaki w Tatrach. Tam możesz zginąć na każdym niemal kroku

Druga odsłona Festiwalu Jurajskiego w Wolbromiu już w ten weekend

NASZ PATRONAT
Druga odsłona Festiwalu Jurajskiego w Wolbromiu już w ten weekend